پنجشنبه, ۲۹ شهریور ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-09-19
کد خبر: 3150 |
تاریخ انتشار : ۲۴ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۱ | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

🔸 به گزارش بیمه۲۴، مسابقه علمی سرآمدان با تکیه بر استراتژی‌های کلان شرکت مبتنی بر توانمندسازی سرمایه انسانی روز جمعه ۲۳ شهریور ماه با حضور تمامی کارشناسان ستادی در دانشگاه خوارزمی و کارشناسان شعب در ۳۹ شعبه سراسر کشور برگزار شد. 🔹 این رویداد به منظور ارزیابی دانش بیمه‌ای کارکنان ستاد و شعب به عنوان […]

🔸 به گزارش بیمه۲۴، مسابقه علمی سرآمدان با تکیه بر استراتژی‌های کلان شرکت مبتنی بر توانمندسازی سرمایه انسانی روز جمعه ۲۳ شهریور ماه با حضور تمامی کارشناسان ستادی در دانشگاه خوارزمی و کارشناسان شعب در ۳۹ شعبه سراسر کشور برگزار شد.

🔹 این رویداد به منظور ارزیابی دانش بیمه‌ای کارکنان ستاد و شعب به عنوان پیش‌نیازی برای طراحی برنامه‌های رشد و توسعه در حوزه شایستگی‌های کارکنان برگزار شد.

🔸 سیدمهدی بهشتی نژاد مدیرعامل شرکت بیمه سرمد ضمن قدردانی از همه دست‌اندرکاران این طرح، اظهار داشت: پویایی و حرکت در مسیر تعالی و سرآمدی لازمه حضور موفق سازمان‌ها در فضای متحول و رقابتی امروزی است. حضور موفق یک شرکت بیمه به عنوان کسب و کاری فعال در حوزه خدمات در این تحولات و رقابت‌ها از طریق بهره‌مندی از کارکنانی شایسته میسر می‌شود. لذا توجه و تمرکز بر شناسایی قابلیت‌ها و توانمندی‌های سرمایه انسانی همچنین طراحی برنامه‌هایی مناسب برای پرورش و بهبود مستمر آن‌ها از استراتژی‌های محوری شرکت بیمه سرمد است که از طریق برنامه‌هایی نظیر سرآمدان قابل تحقق خواهد بود.

🔹 وی تصریح کرد علاوه بر پاداش و جوائز نفیسی که برای نفرات برتر در نظر گرفته شده است، این مسابقه علمی به عنوان پیش‌نیازی برای شایسته‌پروی سرمایه انسانی شرکت و معیاری جهت برنامه ریزی آموزشی در راستای استراتژی شرکت خواهد بود.

🔸 یاسر فرهی مدیر سرمایه انسانی شرکت بیمه سرمد نیز با اشاره به این که در عصر حاضر کارکنان با دانش به‌روز از جمله مهمترین دارایی‌های یک سازمان محسوب می‌شوند، بیان داشت: مسابقه علمی سرآمدان در راستای استراتژی توانمندسازی سرمایه انسانی بیمه سرمد طراحی شد. هدف آن شناسایی وضع موجود دانش بیمه‌ای کارکنان ستاد و شعب بوده و حیطه دانش و سطح آشنایی و توانایی همکاران را مورد سنجش قرار خواهد داد.

 وی افزود: پس از پایان این طرح و بهره‌گیری از رویکرد تحلیل شکاف (Gap Analysis) می‌توان از نتایج آن در حوزه‌های آموزش و یادگیری، توسعه فردی، برنامه‌ریزی مسیر شغلی، ارتقاء، گردش شغلی، جبران خدمات، برنامه‌های حفظ و نگهداشت، ایجاد قابلیت اشتغال، تعیین حدود اختیارات و سطح دسترسی‌های فنی و… استفاده نمود.

🔹 در پایان، فرهی از حمایت همه جانبه مدیریت‌عامل و معاونین شرکت و همچنین تلاش‌های مدیران ستادی و شعب در اجرای این رویداد تشکر و قدردانی نمود.

منبع خبر ( روابط عمومی بسمه سرمد ) است و پایگاه خبری بیمه 24 در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 3150 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  90004519  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری بیمه 24 مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری بیمه 24 در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید