چهارشنبه, ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2025-02-05
کد خبر: 3525 |
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۸ | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

🔸در حالی که هزینه‌های صندوق تامین خسارت بدنی مرتب در حال افزایش است،‌ محدودیت‌های قانونی برای سرمایه‌گذاری‌های صندوق تامین خسارت‌های بدنی می‌تواند در آینده به چالش اساسی برای این صندوق تبدیل شود. 🔹 به گزارش بیمه۲۴و به نقل از  خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس،‌ صندوق تامین خسارتهای بدنی بر اساس قاعده فقهی که خون مسلمان نباید […]

🔸در حالی که هزینه‌های صندوق تامین خسارت بدنی مرتب در حال افزایش است،‌ محدودیت‌های قانونی برای سرمایه‌گذاری‌های صندوق تامین خسارت‌های بدنی می‌تواند در آینده به چالش اساسی برای این صندوق تبدیل شود.

🔹 به گزارش بیمه۲۴و به نقل از  خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس،‌ صندوق تامین خسارتهای بدنی بر اساس قاعده فقهی که خون مسلمان نباید هدر رود و در مواردی که عامل قتل یک نفر مسلمان به هر دلیلی پیدا نشود،‌ باید از صندوق بیت‌المال (صندوق تامین خسارتهای بدنی) به ورثه متوفی دیه پرداخت شود.

🔸منابع ورودی صندوق تامین خسارتهای بدنی از ۸ درصد حق بیمه شخص ثالث و نیز از محل بازیافتی مقصران حادثه در صورت پیدا شدن مقصر حادثه است، لذا از ظاهر ماموریتهای صندوق تامین خسارتهای بدنی پیداست که هزینه‌های پرداختی صندوق خسارت بدنی بیش از ورودی منابع خواهد بود.

🔹محدودیت‌های قانونی برای سرمایه‌گذاری‌های صندوق تامین خسارت‌های بدنی می‌تواند در آینده به چالشی مهم و اساسی برای این صندوق تبدیل شود.

🔸بر اساس ماده ۲۷ قانون بیمه اجباری شخص ثالث و مصوبات مجمع صندوق، منابع این صندوق صرفا و منحصرا در بانک‌های دولتی و بخشی هم در اوراق بهادار خزانه سرمایه‌گذاری می‌شوند و صندوق از انجام و مشارکت در هرگونه سرمایه‌گذاری صراحتا منع شده است.

🔹گفتنی است محدودیت دیگر صندوق؛ شرط قانونگذار برای همین سرمایه گذاری‌های ابتدایی است. 

🔸بر اساس این شرط الزام آور، سرمایه گذاری ها باید به نحوی انجام شود که این صندوق همواره امکان ایفای تعهدات خود را داشته باشد. 

🔹این در حالی است که بر اساس صورت‌های مالی، صندوق سال گذشته حدود ۷ همت خسارت پرداخت کرده که امسال با افزایش بیش از سی درصدی دیه احتمالا به ده همت خواهد رسید و در حال حاضر سپرده‌های بلند مدت صندوق در بانک‌های دولتی تنها کمی بیش از این میزان است.

بدیهی است با ادامه روند فعلی و عقب ماندگی معنی دار نرخ سپرده بانک‌های دولتی و اوراق خزانه، قطعا نرخ توانمندی صندوق برای پاسخ به تعهدات آتی قانونی خود، شکننده خواهد بود. 

گفتنی است در دوران مدیریت سلیمانی امیری در بیمه مرکزی و بهزادپور در صندوق تلاش‌هایی برای اصلاح قانون و رفع این محدودیت‌ها صورت گرفت که به نتیجه نرسید.

#صندوق_تامین_خسارتهای_بدنی

#سرمایه‌گذاری_منابع_صندوق

#منابع_مصارف_صندوق_تامین

🌐بیمه۲۴ در شبکه های اجتماعی

 تلگرام؛

T.me/bimeh24

واتساپ۳؛

https://chat.whatsapp.com/Fo7IYOwiuqF67jsdhpVgSm

اینستا؛

https://www.instagram.com/bimeh24.ir

سایت؛

https://www.bimeh24.news/
منبع خبر ( ) است و پایگاه خبری بیمه 24 در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 3525 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  90004519  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری بیمه 24 مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری بیمه 24 در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید