یکشنبه, ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-05-18
کد خبر: 4770 |
تاریخ انتشار : ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۲ | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

🔸در دنیایی که سرعت تحولات فناورانه از ظرفیت درک بسیاری از سازمان‌ها پیشی گرفته، نقش روابط عمومی نیز به شکلی بی‌سابقه در حال دگرگونی است. اگر تا چند سال پیش، وظایف این واحد به صدور اخبار، پوشش رویدادها یا پاسخ به رسانه‌ها محدود می‌شد، امروز با ورود فناوری‌هایی چون هوش مصنوعی، کلان‌داده، چت‌بات‌های هوشمند، و […]

🔸در دنیایی که سرعت تحولات فناورانه از ظرفیت درک بسیاری از سازمان‌ها پیشی گرفته، نقش روابط عمومی نیز به شکلی بی‌سابقه در حال دگرگونی است. اگر تا چند سال پیش، وظایف این واحد به صدور اخبار، پوشش رویدادها یا پاسخ به رسانه‌ها محدود می‌شد، امروز با ورود فناوری‌هایی چون هوش مصنوعی، کلان‌داده، چت‌بات‌های هوشمند، و پلتفرم‌های تحلیلی، روابط عمومی‌ها در جایگاه تحلیل‌گر داده، تسهیل‌گر گفت‌وگو، و حتی پیشنهاددهنده راهبردهای مدیریتی قرار گرفته‌اند.

🔹️در دنیایی که سرعت تحولات فناورانه از ظرفیت درک بسیاری از سازمان‌ها پیشی گرفته، نقش روابط عمومی نیز به شکلی بی‌سابقه در حال دگرگونی است. اگر تا چند سال پیش، وظایف این واحد به صدور اخبار، پوشش رویدادها یا پاسخ به رسانه‌ها محدود می‌شد، امروز با ورود فناوری‌هایی چون هوش مصنوعی، کلان‌داده، چت‌بات‌های هوشمند، و پلتفرم‌های تحلیلی، روابط عمومی‌ها در جایگاه تحلیل‌گر داده، تسهیل‌گر گفت‌وگو، و حتی پیشنهاددهنده راهبردهای مدیریتی قرار گرفته‌اند.

🔸در صنعت بیمه، به‌عنوان صنعتی که رضایت مشتریان در آن دوچندان اهمیت دارد، درک و استفاده هوشمندانه از این تحولات یک الزام است، نه انتخاب.

🔹️ورود فناوری‌های نوین باعث شده ، نگاه ما به ارتباط با مخاطب از «پاسخ‌دهی منفعلانه» به «تعامل پیش‌نگرانه» تغییر کند. امروز با استفاده از سامانه‌های تحلیل بازخورد مشتریان، می‌توان رفتار مخاطبان در مواجهه با خدمات بیمه‌ای را پایش کرد، نقاط گلوگاهی تجربه مشتری را شناسایی نمود و حتی پیش از بروز نارضایتی، اقدام اصلاحی طراحی کرد. به بیان دیگر، روابط عمومی اکنون در موقعیتی است که می‌تواند از ابزارهای فناورانه نه فقط برای شنیدن بهتر، بلکه برای پیش‌بینی رفتار مخاطب بهره گیرد.

🔸هوش مصنوعی در قالب دستیاران پاسخ‌گوی آنلاین یا تحلیل‌گر پیام‌های شبکه‌های اجتماعی، به ما کمک کرده تا هم از حجم تکراری پاسخ‌گویی‌های انسانی بکاهیم و هم در لحظه، تصویری شفاف از ذهنیت عمومی نسبت به سازمان در اختیار داشته باشیم. این امر به‌ویژه در شرایط بحرانی یا انتشار اخبار حساس، ابزار مدیریت افکار عمومی را از شکل واکنشی به رویکرد کنشی ارتقاء می‌دهد.

🔹️در نهایت، تکنولوژی آمده تا روابط عمومی را از واحدی در حاشیه، به مرکز تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری در سازمان برساند. آینده روابط عمومی در سازمان‌های بزرگ بیمه‌ای، در گروی درک عمیق از قدرت داده، سرعت پاسخ، و کیفیت تعامل است. اگر فناوری به‌درستی در خدمت فهم بهتر مخاطب قرار گیرد، روابط عمومی می‌تواند پیش از وقوع بحران‌ها هشدار دهد، پیش از بروز نارضایتی‌ها اقدام کند و از یک واحد گزارش‌گر، به قلب تپنده درک افکار عمومی تبدیل شود.

مهدی علیپور

 مدیر روابط عمومی و امور بین الملل بیمه ایران

منبع خبر ( روابط عمومی بیمه ایران ) است و پایگاه خبری بیمه 24 در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 4770 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  90004519  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری بیمه 24 مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری بیمه 24 در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید